mersin escort


Geri git   Forum Ortam > Pembemsi TV > Hobi

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
Okunmamış 07.Ocak.2015, 00:17   #1
Senior Member
 
buse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 10.Kasım.2014
Mesajlar: 23,045
Standart En iyi 5 dans okulu

Dans okulu dendiğinde akla birbirinden fazla seçenek gelir. Latin dansları apayrı bir konu, Hip Hop apayrıdır. Ülkemizde de dans oldukça gelişmiş bir sektör. Dolayısıyla sadece Latin dansları veya diğer türlerin her biri için ayrı olarak açılmış okulların konularını daha sonra detaylı olarak işleyeceğiz. Şimdilik burada yer vermek istediğimiz okullar birçok farklı türü bir arada barındıran, genel dans okulları. İşte Pudra.com’un İstanbul’dan seçtiği dans okulları…

Arif Alaşan



Arif Alaşan T.C Jimnastik Federasyon bünyesinde yer alan dans sporunun başkanıdır. Arif Bey, dansın aynı zamanda insan içinde var olan enerjiyi hareket enerjisine döndürmek için güzel bir yöntem olduğunu vurguluyor. Dansı güzel yapabilmenin kabiliyet unsurlarına bağlı olmadığını, istekli olmanın, doğru yer ve zamanda çalışmalara iştirak etmenin önemli olduğunu belirtiyor ve bu yüzden 25 yıldır dans öğretiyor.

Ders programlarına bakarsak… Salsa, On1 (L.A), On2 (Ny), Cuban Style, Bachata, Merengue, Chachacha, La Rueda, Rumba, Bachata, Cumbia gibi Sosyal Latin Dansları; Samba, Cha-cha, Rumba, Pasodoble, Jive gibi Uluslararası Stilde Latin Amerikan Dansları; Vals, Tango, Viyana valsi, Foxtrot, Quickstep gibi Standard Danslar; Oryantal, Jazz Dance, Hip Hop, Break Dans, Sirtaki, Modern Dans gibi Partnersiz Yapılan Serbest Stil Dansları arasından seçimi yapmak size kalıyor!

Ve sürprizler… Dilerseniz Arif Alaşan ile birlikte isteğe göre 1-Dans müziği , 2-Çıkış müziği ve 3-Pasta müziği seçimi için çok zengin müzik arşivini kullanıma açmakla birlikte, 4-Gelinliğinize ve orijinal hayallerinize-farklı beklentilerinize özel koreografi oluşturabileceğiniz Koreografi hediyeli Düğün Dansları kursunu da seçebilirsiniz! Eğer çocuğunuzun dans etmesini istiyorsanız da Latin Amerikan’dan Hip Hop’a kadar her dansa yönelik karma dans çalışmalarının mevcut olduğunu hatırlatalım…

M.E.B onaylı sertifika programında ise haftada beş (altı) ders ayda yirmi derslik program iki dönemde olmak üzere; birinci dönemde dört ve ikinci dönemde dört ay olarak yapılmakta olup sekiz aylık dönem sonrasında M.E.B müfettişleri gözetiminde yapılan sınavla Milli Eğitim Bakanlığından onaylı Başarı Sertifikası verilmektedir. Bu sertifika ile birlikte dünyanın bir çok dans okulunda ve kurumumuzda kariyer yapabilirsiniz.

Adres: Ayşe Çavuş Cd. Çamlı Sk. No:16/A Suadiye Kadıköy
Tel: 0216 445 1996
Web: Arif Alaşan Estetik Dans Kursları

Tolgahan Dans



Türkiye'de dansın efsane isimlerinden Tolga Han yönetimindeki bu kurs kariyerli eğitmenleri ile aynı anda 100 kişiye hizmet verebilen salonlara sahip. Burada kurslar üçe ayrılıyor:

Hobi Sınıfları: 7'den 70'e her yaş grubuna göre olan bu kursların amacı kolay spor yapmak, stres atmak, kendinize göre seçtiğiniz dansı seçerek keyifli zaman geçirmek… İçeriğinde neler mi var? Salsa, rumba, cha cha, merengue, bachata gibi Latin Amerikan Dansları; tango, slow, vals, swing, slow rock gibi Standart Klasik Danslar; Latin pop, disko, hip-hop, oryantal, kobastı gibi Serbest Stiller ve Arjantin Tango. Bir ders ücreti 13 TL; Hobi seminerleri toplam 40 ders ise 520 TL+KDV’ye denk geliyor. Devamlılık 16 hafta sürüyor.

MEB Sınıfları: Dans sanatında amatör olarak iyi bir kariyer edinmek istiyorsanız, dansı meslek olarak görüyorsanız, hedeflerinizde sahne sanatlarından herhangi biri varsa, görsel sanat dallarından herhangi birinde kendinizi kabul ettirmek istiyorsanız, çok iyi dans etmek için iddialıysanız, profesyonel dansçı olmak istiyorsanız bu kurs size göre… T.C. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Kurs Bitirme Belgesi edinebileceğiniz bu kurs 8 ay sürüyor. Ücret aylık 280 TL. Latin Amerikan (Latin dansları) dersleri Pazartesi, Çarşamba, Serbest Stil (Hip-Hop, Latin Pop) dersleri yapılmaktadır.

Çocuk Sınıfları: 3-13 yaş çocuk grupları için düzenlenen bu kursta 32 haftalık program uygulanmaktadır. 32 haftalık program kredi kartına 60 TL X 12 - 12 ay taksit veya nakit ödemede 120 TL X 6 - 6 ay taksit uygulanmaktadır. Çocuk sınıflarımıza 5 yıl süreyle devam eden kursiyerlere M.E.B. onaylı kurs bitirme belgesi verildiğini de hatırlatalım!

Adres: Büyükdere Caddesi, Esentepe Mah. Salih Tozan Sk. No: 2 / 5, Gayrettepe
Tel: 0212 356 6868
Web: TOLGA HAN DANS KURSU | Şişlide Salsa Bachata Kizomba Dans Gecesi

My Dream Dance Studio



“Hayat aynı zamanda bir danstır” sözünden yola çıkarak hayallerde her zaman dans edebilmek ve bunu herkese aktarabilmek vardır. “Benim hayalim dans etmek” diyerek açacağı okulun adını da My Dream is Dance koyarak hayatını dansa adayan Beden Eğitimi Öğretmeni Erkan Gündüz My Dream Dance Okulunu bu şekilde kurmuş. My Dream Dans Okulunun amacı, günümüz koşulları dikkate alınarak öğrencilerine kaliteli eğitimin yanında sosyal ihtiyaçlarının karşılanması ve gittikçe yaygınlaşan ve önemli bir yer edinen dans sporunu sevdirmek.

Dans dersi kategorisi de oldukça çeşitli! Oryantal, Roman dansı, Zeybek, Sirtaki, Hip Hop, Tango, Salsa, Chacha, Rumba, Samba, Paso Doble, Jive gibi farklı türlerde dans kursları mevcut…

My Dream Dans Okulu sadece dans ile kalmayıp, öğrencilerine farklı ortamlarda farklı heyecanlar yaşatarak dansla beraber çeşitli organizasyonlar da yapmaktadır. Tango günleri, Latin geceleri, Elvis Presley haftasonları, Çingene günleri, İspanyol günleri, Sirtaki ve Zeybek günleri, Salsa – Rueda günleri gibi…

Adres (Kadıköy): Kuşdili Caddesi Miskiamber Sok. No:14 Kadıköy/İstanbul
Adres (Taksim): Hamalbasi Sok. Sinepera İş Merkezi 12/A Kat 3 Galatasaray / Taksim
Tel: 0212 274 4502
Web: My Dream Dance | Dans Okulu ? Dans Kursları, Latin Danslar, Salsa, Bachata, Tango

Dancentrum Dans Platformu



Ekşi sözlükten edindiğimiz bilgiye göre Dancentrum; uzun senelerdir varlığını, farklı stüdyolarda organize ettiği atölyelerle sürdüren, 1 seneyi aşkındır Elmadağ'daki yeni ve kendi yeriyle yoluna devam eden kıpır kıpır bir dans platformu. 170 metrekarelik salonuyla, İstanbul'daki (Asya ve Avrupa'daki tüm stüdyolar ve bazı konservatuar salonları dahil) en büyük dans stüdyosu olma özelliğine ve legoyu andıran sıcak bir dekora sahip bu mekanın kurucusu, Selen Özkan; eminiz ki daha nice projelerle Dancentrum'u yeni platformlara, yeni öğrencilere ve yeni dansçılara kazandıracaktır. Ve Dancentrum, halen devam eden yeniden yapılanma çalışmaları sonrası, İstanbul'u sallayacak kalitede, dans için tek adres anlamına gelen bir mekan olacaktır.

Dancentrum bünyesinde Cha Cha, Rumba, Swing, Mambo, Bolero gibi American Rhytm; Vals, Viyana Valsi, Tango, Foxtrot gibi American Smooth; Arjantin Tango; Flamenko; Salsa, Merenque, Cha Cha, Mambo, Bolero, Rumba, Conga, Samba, Son gibi Geleneksel Latin Dansları; Jazz Dans; Klasik Bale; Salsa, Merenque, La Rueda, Klüp Cha Cha, Rumba, Bachata, Cumbia gibi Kulüp Latin Dansları; Modern Dans; Break Dans, Boogie, Capoeira, Country, Çarliston, Disco, Hip Hop, Oryantal, Rap, Reggae, Rock'n Roll, Sirtaki, Twist gibi Serbest Stil; Tap Dans; Türk Halk Dansları; Cha Cha, Samba, Rumba, Paso Doble, Jive gibi Uluslararası Latin; Vals, Tango, Viyana Valsi, Foxtrot, Quickstep gibi Uluslararası Standart dersleri veriliyor.

Web siteleri de oldukça aktif. Kendinize dans partneri bulmaktan tutun, dans geceleri hakkında bilgiler edinmeye; stüdyo veya eğitmen aramaktan tutun, forumlara kadar oldukça geniş bir kapsama sahip. Dansla ilgili her bilginin, her detayın bulunabileceği Dancentrum’un web sitesini sık kullanılan sitelerinize şimdiden eklemenizi öneririz…

Adres: Harbiye Çayırı sokak, no.3 kat.3 Elmadağ, İstanbul
Tel: 0212 230 0294
Web: Dancentrum Dans Platformu by Tossbaa - Dans Dersleri, Dans Geceleri, Dans Performansları

Çatı Çağdaş Dans Sanatçıları Derneği



Çatı, Türkiye'de çağdaş dans alanındaki yaratıcı çalışmaları desteklemek ve dansın gelişimine katkıda bulunmak amacıyla kurulmuş. Çağdaş dansı var eden dansçı, koreograf, sahne tasarımcısı, ışık tasarımcısı, kostüm tasarımcısı, müzisyen, kuramcı, eleştirmen, teknisyen, seyirci gibi ögelerin ortak çalışmalar yapabilmesini amaçlıyor. Beklan Algan ve Ayla Algan'ın mekan ve moral destekleriyle sürdürdüğü dans çalışmaları, kimi grup üyelerinin yurtdışına gidip yeni deneyimler edinmesi ve geri dönüşlerinde bu deneyimleri grup ile paylaşmaları çalışmaları zenginleşmiş. Dolayısıyla 2001 Eylül'ünde İstiklal Cad. Sadri Alışık Sok. 33 numaraya taşınmışlar. Bu yeni stüdyoda ulusal ve uluslararası pek çok dansçı ve koreograf atölye çalışmaları yapmış, İstanbul’da çağdaş dans, modern dans, performans, kontak doğaçlama üzerine çalışan ilk bağımsız ve isimsiz mekana dönüşmüş. Yurt dışında çalışan ya da eğitim alan arkadaşlar aracılığıyla, yurtdışı ilişkilerinin yoğunlaşması, İstanbul'da çağdaş dans alanındaki yeni dinamik yapı ve Çatı Stüdyosundaki sorumlulukların paylaşılma ihtiyacı onları farklı bir yapı arayışına yönlendirmiş; ve Çatı Çağdaş Dans Sanatçıları Derneği'ni kurmuşlar.

Farklı atölye çalışmalarının yanı sıra; günlük dans derslerinin de bulunduğu Çatı’nın daha detaylı ders programları için web sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca çocuklar için Elim Sende Projesi’ni veya uluslararası projeleri Lost and Founds’un da detaylarını siteden edinmeniz mümkün...

Adres: İstiklal Caddesi Sadri Alışık Sokak, No:33 B Blok Daire:4 Beyoğlu, İstanbul
Tel: 0535 324 4006
buse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Tag Ekle
dans, iyi, okulu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı




RSS Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Şu Anki Saat: 02:27
kocaeli escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort karşıyaka escort çankaya escort tuzla escort seks hikayeleri seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort etlik escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti eryaman escort etlik escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort altyazılı porno şişli escort istanbul escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort taksim escort fındıkzade escort çapa escort fatih escort topkapı escort escort şişli escort bayan bayrampaşa escort merter escort escort mecidiyeköy bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno Casibom Casibom Casibom Giriş Casibom Yeni Giriş Onwin gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort istanbul Escort istanbul Escort Acıbadem Escort Ataşehir Escort Bostancı Escort Göztepe Escort Kadıköy Escort Kartal Escort Kurtköy Escort Maltepe Escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan antalya rus escort