Forum Ortam

Forum Ortam (http://forumortam.com/index.php)
-   Hiçbir başlığa uymayan yazılar ! (http://forumortam.com/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Madame Tussauds - Legoland Discovery Centre - Sea Life Ortak Bilet (http://forumortam.com/showthread.php?t=84559)

admin 28.Haziran.2021 05:30

Madame Tussauds - Legoland Discovery Centre - Sea Life Ortak Bilet
 
Madame Tussauds - Legoland Discovery Centre - Sea Life Ortak Bilet

(Ertelendi)
http://www.stokfiyat.com/paylasim/bi...486e2a3208.jpg

Yer: Madame Tussauds
26.12.2021 23:00 - 26.12.2021 23:00

MADAME TUSSAUDS İstanbul ,SEA LIFE İstanbul, LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul eğlence merkezleri için ortak bilet alarak hem tek bilet ile merkezleri ziyaret edebilir hem de en avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

MT-LDC-SL Ortak Bilet -

Kurallar
Güvenlik Önlemleri
Covid 19 salgını* ile mücadele kapsamında,* merkezimizi ziyaret eden misafirlerimizin sağlık ve güvenliğini korumak için merkezimize özel güvenlik önlemler aldık.

Misafir Gereksinimleri
Covid 19 salgınına karşı alınan sağlık ve güvenlik önlemleri , merkezimizi ziyaret eden tüm misafirlerimizin sağlık ve güvenliğini korumak için hazırlanmıştır.Bu* güvenlik önlemlerine uymak merkemizi ziyaret eden tüm misafirlerimizin yararınadır. Bu nedenle söz konusu güvenlik önlemlerine uymayan misafirlerimizden merkezimizi terk etmesini talep etme hakkımıız saklı tutarız.*

Riskin Kabulü
Uygulamakta*olduğumuz güvenlik önlemleri ile* Covid 19 virüsüne yakalanma riskini en aza indirmeyi amaçlıyoruz fakat bu riskin tamamen kaldırılması mümkün değildir. Bu nedenle merkezimizi ziyaret eden misafirlerimiz virüse karşı korunmanın kendi sorumluluğunda olduğunu kabul eder.

- Bilet tek kişiliktir ve SEA LIFE İstanbul, LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul ve MADAME TUSSAUDS İstanbul?a tek seferlik giriş sağlar.
- Bu bilet satın alındığı günden itibaren 90 gün geçerlidir.
- Bu bilet tek kişiliktir ve sadece bir giriş hakkı sağlar.
- Çocuk misafirler yanlarında* 18 yaşından büyük bir yetişkin olmadan merkeze giremezler. Yetişkinler yanlarında 18 yaşından küçük bir çocuk olmadan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul'a giremezler.
- Ücretsiz çocuk biletleri 0-36 ay için geçerlidir .Ücretli çocuk biletleri 3-17 yaş arasındaki* çocuklar için kullanılabilir. 18 yaş ve üzerindeki misafirler için yetişkin bileti uygulanmaktadır.

? Ziyaretçi, giriş bileti almakla İstanbul Sualtı Dünyası A.Ş./ Merlin Entertainments Türkiye Yönetimi tarafından belirlenen ziyaret şart ve koşullarını kabul etmiş olur.
? Biletler ilgili merkez için tek seferlik giriş hakkı sağlar. Merkezden çıkış yapıldığında bilet geçersiz olacaktır.
? Satın alınan biletler ticari bir amaçla kullanılamaz, değiştirilemez, iade edilemez ve satılamaz. Bilet fiyatlarında yapılan promosyon ve kampanyalar birleştirilemez.
? Merkezlere ortak giriş sağlayan biletlerde bu süre 90 gündür.*
? 0-36 aylık çocukların girişi ücretsizdir. Ücretsiz giriş için kimlik ibraz edilmesi zorunludur.**
? Ücretli çocuk biletleri 3-17 yaş arasındaki* çocuklar için kullanılabilir. 3-17 yaş arasındaki ziyaretçilerimiz merkezlere 18 yaşından büyük bir yetişkin ile giriş yapabilirler.*
? Yetişkin ziyaretçiler LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul'a yanlarında bir çocuk olmadan giriş yapamazlar. Merkeze giriş yapan çocukların sorumluluğu yanlarında giriş yapan yetişkinin sorumluluğundadır.*
? Ziyaret esnasında kişisel eşyaların güvenliği ziyaretçilerin kendi sorumluluğundadır.*
? Yönetim, uygunsuz bir davranış sergileyen ziyaretçinin girişini kabul etmeme veya para iadesi olmaksızın ziyaretçiyi merkezden çıkarma hakkına sahiptir.
? Merkezlerdeki ürünlere kasten zarar verilmesi halinde merkez maddi zararı talep etme hakkına sahiptir.*
? Merkezlerde tütün ve türevlerinin kullanımı yasaktır. Dışarıdan getirilecek yiyecek ve içecek ile giriş yapılmasına izin verilmez.
? Merkezlerdeki ürünlerin özellikleri nedeni ile evcil hayvan ile girilmesi yasaktır.
? Merkezlerde çekilen fotoğraf ve videolar ticari bir amaç için kullanılamaz.*
? Ziyaret saatleri dönemsel kararlar ile değiştirilebilmektedir. Güncel saatler için çağrı merkezi aranabilir ya da web sitesi ziyaret edilebilir.*
? Ziyaretçiler tek girişlerinde merkezde istedikleri kadar zaman geçirebilirler. Ortalama bir ziyaretin yaklaşık 2-3 saat sürdüğünü göz önünde bulundurarak ziyaretinizi planlamanızı tavsiye ederiz.*
? Online olarak aldığınız biletlerle ilgili herhangi bir sorun yaşamanız halinde lütfen Biletix?e ulaşınız


Şu Anki Saat: 14:06

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.