MSA- Etler ve Pişirme Teknikleri (Satışta) Yer: Mutfak Sanatları Akademisi
18.10.2020 16:00 - 18.10.2020 16:00
?Etler ve Pişirme Teknikleri? mutfakta. Mutfak, MSA?da.
"Et. I·ki harften olus¸an bu kelimeyi sadece okurken bile ag?zınız sulanmaya bas¸ladıysa lütfen telas¸lanmayın. Dog?ru yerdesiniz. Hemen elinizdeki kitapçıg?ı masaya bırakın ve MSA?ya gelin. Çünkü bu eg?itim tam size göre. 4 saat boyunca hem teorik hem de uygulamalı bir eğitim alacak ve ete dair aklınıza gelen her sorunun cevabını bulacaksınız."*
Menü:
? Ağır ateşte pişirilmiş dana kaburga, firik pilavı ile (Demo)
? Güveçte mevsim sebzeleriyle pişirilmiş kuzu but,sarımsaklı ekmekler ile
? Izgara dana madalyon, taze baharatlı* rosto karnabahar florette, kremalı mantar sos ile
Workshop?ta öğrenilecek teknikler:
? Doğru et seçimi
? Etin kısımları ve porsiyonlanması
? Çeşidine göre pişirme teknikleri
16.00-20.00
- 330.00 TL
Kurallar - Covid-19 pandemi süreciyle birlikte alınan tedbirler doğrultusunda MSA bünyesinde hayata geçirilen genel uygulamalar için tıklayın.
- Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürmek üzere, saklama kaplarınızı yanınızda getirebilirsiniz.
- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Biletler tek kişiliktir.*
- İstasyonlarda tek kişi çalışmaktadır.
- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.