Forum Ortam

Forum Ortam (http://forumortam.com/index.php)
-   Gurme Öneriyor (http://forumortam.com/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Özel pastaların adresi: Arkadaş Pasta (http://forumortam.com/showthread.php?t=12444)

buse 10.Aralık.2014 21:42

Özel pastaların adresi: Arkadaş Pasta
 
Düğün pastanızın çok konuşulmasını ve hep akılda kalmasını; doğum günü pastanızın sıra dışı olmasını mı istiyorsunuz? Feneryolu'ndaki Arkadaş Pasta Çiçek size hayal ettiğinizin ötesinde bir tasarım ve lezzet sunacaktır.


http://cdn.pudra.com/1099/fit620x400...kadaspasta.jpg




Çok eski iki arkadaşın, Banu Gürel ve Melal Aloğlu’nun kurduğu Arkadaş Pasta Çiçek, Feneryolu’nda sakin bir sokakta. Göz önünde olmaması sizi sakın yanıltmasın. Nefis tatlar arayanların gönüllerinde en üst sıradadırlar.

Dostluklarına gösterdikleri özenin, birbirlerine duydukları güvenin onları işlerinde huzurlu, özenli ve yaratıcı kılacağına inanarak işe başlamışlar.

10. Yılını kutluyor
Onları en iyi tanımlayan kelimelerden biridir titizlik. Kendi çocukları için yaptıkları pasta, kek ve kurabiyeleri yapmaya başlayarak yola çıktılar. Hepsi katkısız ve doğal. Kuruluşlarının 10. yılını kutladıkları bugünlerde ilk günkü heyecanla leziz tatlar yaratmaya devam ediyorlar.

Sizin için ne yapabilirler?
Arkadaş Pasta aklınıza gelebilecek her şekilde ve tatta pasta hazırlayabiliyor.

Temalı Ürünler: Sevdikleriniz için planladığınız tüm sürprizli kutlamalar için temalı ürünler yapabiliyor Arkadaş Pasta. Size sadece ne istediğinize karar vermek kalıyor.

Düğün Pastaları: Düğünler için yaratılan pastalar binbir çeşit. Konuk sayısı ister 10, ister 1000 kişi olsun hayalinizdeki mükemmel pasta için Arkadaş Pasta’ya gidip ne istediğinizi anlatmanız yeterli. Çok katlı ya da tek kişilik düğün pastaları için en geç 2 hafta önce siparişiniz vermelisiniz.

Çocuklar için: Bugüne kadar çocuk kahramanlarından, en sevilen hayvan ya da oyuncaklara; çiftliklerden uzay üstlerine kadar yüzlerce farklı pasta yapan Arkadaş Pasta, çocuklar için hem eğlenceli hem de doğal pastalar hazırlıyor. Çocuk doğumgünleri için pasta dışında kurabiye ve sandviçler de hazırlanıyor.

Her güne özel lezzetler: Sanmayın ki, Arkadaş Pasta’da sadece özel günler kutlanıyor. Tatlı-tuzlu kurabiyelerin, meyveli tartların ama özellikle brownie’nin tadına bakınca neden ‘özel’ dediğimizi daha iyi anlayacaksınız. Pudra.com’un editörleri olarak İstanbul’daki hemen tüm brownie’leri tatmaya çalıştığımız uzun yılların sonunda, Arkadaş Pasta’nın brownie’sinin rahatlıkla ilk üçte rakipsiz olduğunu söyleyebiliriz.

Son söz olarak hemen ekleyelim: Düğün pastasının Arkadaş Pasta tarafından yapıldığı düğünlerden sonra en çok pasta konuşulur. Herkes "yediğim en güzel düğün pastasıydı" der durur.

http://cdn.pudra.com/1142/fitb620x1000/pasta_mkl.jpg

Arkadaş Pasta Çiçek
Eflatun Sokak 3/1 Feneryolu-İstanbul
Tel: (0216) 449 49 50, 0216 449 19 82


Şu Anki Saat: 09:27

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.