Forum Ortam

Forum Ortam (http://forumortam.com/index.php)
-   Cilt Bakımı (http://forumortam.com/forumdisplay.php?f=53)
-   -   Yoğurtlu Cilt Maskeleri (http://forumortam.com/showthread.php?t=79932)

buse 31.Ocak.2016 21:46

Yoğurtlu Cilt Maskeleri
 
http://www.butamsenlik.com/wp-conten...pg&w=231&h=139

Yoğurtla cilt maskesi, yoğurttan cilt maskesi, yoğurt ile cilt maskesi, yoğurt yüz maskesi, yoğurt maskeleri…
Yoğurt Maskeleri

Yoğurt hem sağlığımız hem de cilt için çok faydalıdır. Yoğurt cilt lekelerine, kırışıklıklara çok iyi gelir ve
Zeytinyağı yoğurt maskesi
Zeytinyağı ile karıştırılan yoğurt, kırışıklıkları azaltır ve yaşlanma belirtilerini geciktirme de yardımcı olur. Bu maske cildinin erken yaşlanmasını önlemek isteyenler için ideal bir çözüm olacaktır.
Yoğurt karbonat maskesi
Karbonatın renk açıcı özelliği ile cildinizdeki siyah noktaları, renk farklılıklarını, cilt lekelerini, güneş lekelerini, çil veya sivilce izlerini hafifletebilirsiniz. Bu gibi sorunlarınız için doğal bir çözüm arıyorsanız yoğurt ve karbonat maskesini deneyebilirsiniz.
Yoğurt karbonat mısır maskesi
Bir yemek kaşığı yoğurt, bir çay kaşığı karbonat ve bir tatlı kaşığı ince çekim mısır unu karıştırılır. Temiz bir cilde, maske fırçası yardımı ile göz ve dudak kenarları hariç sürülür. Cilt lekesi, sivilce izi olan noktalara yoğun olarak uygulayabilirsiniz.
Papatya yağı yoğurt maskesi
Papatyaya organik yoğurt eklediğinizde, birçok faydalı karışıma dönüştürebilirsiniz. Yoğurda ekleyeceğiniz yarım çay kaşığı papatya yağı eşliğinde hazırlanan bu maske, pürüzsüz ve ipeksi bir cilde sahip olmanızı sağlayacak.
Sade yoğurt maskesi
Etkin beyazlatma özelliği olan yoğurdu yatmadan önce 15 dakika boyunca koyu halkaları üzerine ince bir tabaka halinde uygulayın.
Limon suyu yoğurt maskesi
Yoğurt yaşlılık ve lekeler için oldukça etkilidir. Limon suyu ve yoğurt yardımı ile bir yüz maskesi hazırlayıp yüzünüzde leke olan bölgelere uygulayın.
Muz, bal yoğurt maskesi
Muz, bal ve yoğurtan oluşan bir karışım hazırlayın. Karışımı cildinize sürün ve yaklaşık 25-30 dakika kadar beklettikten sonra soğuk su ile yıkayın. Bu maske, cildinizi sarkmasını önleyecek ve daha gergin yapacaktır.
Salatalık yoğurt maskesi
Ölü cilt hücrelerinden kurtulmak için, salatalık ve yoğurt ile bir maske hazırlayabilirsiniz. Salatalığı rendeleyin ve bir kap içerisinde yoğurt ile karıştırın. Yaklaşık olarak 15 dakika bekledikten sonra cildinizi yıkayın.


Şu Anki Saat: 11:02

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.