Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 18.Nisan.2016, 21:45   #1
buse
Senior Member
 
buse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 10.Kasım.2014
Mesajlar: 23,045
Standart Sibel Kavaklıoğlu Örgü Çocuk Hırkası Yapımı

Sibel Kavaklıoğlu Örgü Çocuk Hırkası Yapımı ; Deryanın dünyası programına konuk olarak katılan Sibel Kavakoğlu çok şık, modern, yapımı bir o kadar kolay Örgü Çocuk Hırkası yaparak izleyicileri heyecanlandırmıştı. Bizde bu yazımızda ayrıntılı olarak örgü çocuk hırkası yapımını işliyoruz. Tek yapmanız gereken aşağıdaki paylaşılan resimleri tek tek ayrıntılı incelemek ve ihtiyacınız olan malzemeleri temin etmek. Gerisini Sibel Kavaklıoğlu’na bırakın..
Resimli anlatım olarak yapacağımız el işi örgü çocuk hırkasını çok beğeneceksiniz. Çocuğunuzun kış aylarında ihtiyacı olan hırkaya para vermenize gerek yok piyasanın çok daha üstünde kalitede bu ürünü yapabilir. Sadece malzeme parası ödeyerek sahip olabilirsiniz. Eşinize dostunuza sevdiklerinize hediye olarak sunabileceğiniz editörlerimizden tam puan almış örgü işi için anlamımıza geçiyoruz.
Sibel Kavakoğlu Örgü Çocuk Hırkası Yapımı başlıklı içeriğimiz için soru veya sorunlarınız olursa yorum alanını kullanarak bizlere iletebilirsiniz. Hobi dünyası editörleri olarak en hızlı şekilde sorularınızı yanıtlamak içini buradayız.
Sibel Kavaklıoğlu Örgü Çocuk Hırkası Yapımı
buse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla