Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 14.Nisan.2016, 23:05   #1
buse
Senior Member
 
buse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 10.Kasım.2014
Mesajlar: 23,045
Standart Örgü Lif Örnekleri

Örgü Lif örnekleri resimli galeri eşliğinde sizlerle ; Ülkemizde, hanımefendilerimizin içini kıpır kıpır eden, adını duyunca bir mutluluk ve merak hissi uyandıran örgü lif modelleri ve örgü örnekleri oldukça fazla bulunmakta. Tığ işini öğrenen insanların en fazla yaptığı el işi banyo lifi yapmak oluyor. Dışarıdan hazır bir lif almaktansa evde kendi el emeği ile yapılan lifin daha sağlıklı olduğu düşünülüyor.
Birçok modele sahip örgü lif modellerini dışarıdan bulmak oldukça kolay olsa da bayanlar genelde kendi yapmayı tercih ediyor. Genelde yuvarlak şekilde karşımıza çıkan lif modelleri olsa da kare, kese şeklinde içine sabun koyulan modellerde oldukça ilgi çekiyor. Güzel Anadolumuz un geleneklerini ve kültürünü yansıtan örgü lif modelleri günümüzde önemini arttırmış yeni gelinlerimizin dahi çeyizlerinde olmazsa olmaz parçalarından.
Çift Renk Örgü Lif Derya Baykal Örgü Lif Deryanın Dünyası Örgü Lif El işi, Yapımı Örgü Lif Elbise şeklinde Örgü Lif En güzel Örgü Lif Farklı, Değişik Örgü Lif Harika Örgü Lif Hediyelik Örgü Lif Kare Örgü Lif Kısa Örgü Lif Modern Örgü Lif Nurgün Tezcan Örgü Lif Oval, Yuvarlak Örgü Lif Renkli Örgü Lif Örnekleri Sade Örgü Lif Örnekleri Sıradışı Örgü Lif Örnekleri Şık, Kaliteli Örgü Lif Uzun Örgü Lif Örnekleri Yeni Örgü Lif Modeli 2016 Örgü Lif Örnekleri Basit, Kolay Örgü Lif Bohçalık Örgü Lif Örnekleri Çeyizlik Örgü Lif Örnekleri




Her sene oldukça talep gören lifler talep görmesinin yanında her sene kendini geliştirmesi ve yeni modellerle karşımıza gelmek zorunda. Kış aylarında kendine yeni hobi edinmek isteyen bayanların vazgeçilmezi olan Örgü Lif modelleri 2016 yılında da bayanlarımız arasında zirvede. Hobi olarak yapan bayanlarımız dışında lif örerek para kazanan bayanlarımız da olduğu için her sene yeni lif modelleri bulmak zorundalar ki aksi taktirde eski modellerden oldukça sıkılan bayanlarımız çok fazla. Kimi için hobi anlamına gelen bu güzel ve yorucu uğraş kimine göre gelir kapısı. Her bayan lif alırken güzel ve şık tasarımlı lifleri tercih ederler. Marka şeklinde büyük şirketler tarafından üretilen lifler genelde belli bir tasarımda ve renkte üretilmesinden dolayı bayanlarımız kendi örmeyi tercih ederler.
2015 ve 2016 yılları arasında en çok tercih edilen lifler desenli modeller olarak dikkat çekiyor. Resimli ve desenli lif örnekleri arasında birçok farklı tasarım bulunmaktadır. Eğer resim’li bir lif modeli yapacaksanız bu konuda birçok örnek ve resim mevcuttur.
buse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla