Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 18.Aralık.2014, 11:32   #1
buse
Senior Member
 
buse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 10.Kasım.2014
Mesajlar: 23,045
Standart Mart kapıdan baktırır, kiloları HYPOXI ile bıraktırır!

Hypoxi, kısa zamanda, daha az efor sarf ederek problemli bölgelerdeki yağların yakılmasına yardımcı oluyor.





Karlı ve kasvetli geçen bir kıştan çıkınca içimizi kaplayan bahar neşesi, ruhumuzda mutluluk yaratırken, bedenimizde de önüne geçilmeyen bir hafifleme hissi uyandırır. HYPOXI ile hem bedenimizi şekillendirir, hem de ruhumuzu besleyerek baharın neşesine ortak oluruz.

Basınç terapisi ile incelme yöntemi olan Hypoxi, kan dolaşımını hızlandırarak egzersiz ile birleştiriyor. Kısa zamanda, daha az efor sarf ederek problemli bölgelerdeki yağların yakılmasına yardımcı oluyor.

İnatçı yağlara birebir!
Kışın alınan kiloların, çeşitli bölgelerde biriken yağların, baharla birlikte ağırlık yaptığının farkına varan; ancak bir türlü spora ayıracak vakit bulamayanların sağlıklı ve doğal incelme yöntemi olan HYPOXI; inatçı yağ minderlerine, selülite ve gevşek bağ dokusuna karşı yüksek etkili bir şekillenme yöntemi olarak biliniyor. Haftada 3 gün olmak üzere, toplam 12 seansta bir beden incelme sağlayan HYPOXI, neştersiz, acısız ve tamamen doğal olması nedeni ile son yıllarda daha çok tercih ediliyor.

Patentli ve alternatifsiz bölgesel incelme sistemi Hypoxi, tüm dünyada çağın mucizesi olarak anılıyor.

İstanbul'da Etiler – Suadiye - Nişantaşı - Kozyatağı - Mecidiyeköy – Bakırköy Hypoxi Studio'da, İzmir' de Alsancak Hypoxi Studio'da, Antalya'da Lara Hypoxi Studio’da, Ankara’da Çukurambar Hypoxi Studio'da ve Bursa Hypoxi Studio’dabir ayda bir bedene kadar incelme; Sapanca Richmond Nua Hotel’de özel programı ile 4 günde 1 bedene kadar incelme olanağı sunan Hypoxi merkezleri ile artık incelmek ve kısa sürede eski formunuza kavuşmak mümkün.
buse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla