20.Eylül.2014, 13:27
|
#1 |
Senior Member
Üyelik tarihi: 03.Mayıs.2014
Mesajlar: 5,511
| Lezzet Bombası Tarifi MALZEMELER
1 paket kremşanti
1 su bardağı soğuk süt
2 paket pötibör bisküvi
1 paket sütlü çikolata
10 soyulmuş badem
10 ceviz içi
1 çay bardağı siyah üzüm
1 çay bardağı kiraz şekerlemesi
1 kase kayısı
1 muz
1 portakal
1 kivi
1 armut HAZIRLANIŞI
Kremşanti ve soğuk sütü bir kaba alıp mikserle çırpın. Buzdolabında 15 dakika bekletin. Kayısı, kivi, armut,portakal ve muzu soyup dilediğiniz şekillerde kesin.
Bisküvi ve çikolatayı elinizle ufalayıp geniş bir kaba alın. Badem ve ceviz içini ufalayıp ekleyin. Bisküvili karışımı harmanlayın. Kremşantiyi ilave edip karıştırın.
Bisküvili karışımı bir cam kalıba yayın.Buzlukta 40 dakika bekletin. Üzerini kiraz şekerlemesi ve taze meyvelerle süsleyin. Buzdolabında 20 dakika daha bekletip servis yapın
|
| |