Forum Ortam

Forum Ortam (http://forumortam.com/index.php)
-   Saç Bakımı, Saç Rengi, Saç Renkleri, Saç Modelleri, Saç Şekilleri (http://forumortam.com/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Sonbahar Saç Modelleri (http://forumortam.com/showthread.php?t=80965)

buse 18.Mayıs.2016 23:36

Sonbahar Saç Modelleri
 
http://www.kadinlikbilinci.com/image...1409929881.jpg
Yaz mevsimin plajlara özgü dalgaları ve atkuyruklarının ardından sonbahar için enfes uzun ve kısa saçları denemenin tam zamanı. Aşağıda, favorilerimizi göreceksiniz. Harika saç modellerinin temeli parlayan sağlıklı saçlara dayandığı için her yıkamada nemlendirici şampuan ve saç kreminin yanı sıra haftada bir derinlemesine yumuşatıcı maske kullanmaya özen gösterin.


Ortadan Ayrılmış ve Dalgalı


http://www.kadinlikbilinci.com/resim...modelleri1.jpg

San Diegolu kuaför ve salon sahibi Jet Rhys, “Bu sonbahar uzun saçlar biraz eğleniyor” diyor. Tipik örneğini, Zoe Saldana’nın MTV Music Awards’daki seksi görünümü teşkil ediyor. Bunun, ışıltının sonbahar versiyonu olduğunu ifade ediyor Rhys. “Köklerde düzlüğün, ortalarda ve uçlarda doğru miktarda dökülen dalgaların olduğu ortadan ayrılmış saçlar çok moda.” Bu görünüme sahip olmak için saçlarınızın köklerine hacimlendirici sprey uygulayın ve yuvarlak bir fırçayla saçlarınızı fönleyin. Ardından saçlarınızın 5 santimlik bölümünü alın ve sadece orta ve uç kısımlarını maşayla sarın. Bir parça saç spreyiyle lülelerinizi sabitleyin.

Gösterişli ve Seksi Fön


http://www.kadinlikbilinci.com/resim...modelleri2.jpg

“Yuvarlak fırçayla elde edilen fön geri döndü” diyor New Yorklu kuaför ve salon sahibi, Michelle Williams, Brooke Shields, Rosario Dawson ve Hillary Clinton’ın lülelerini taramış olan Roy Teeluck. Kendisi şık müşterilerine, katlı ve omzun hemen üzerinde biten uzunlukta sonbahar kesimi öneriyor. “Saçlarınızı fönlerken parmaklarınızı sürekli katlarda hareket ettirin ki doğal ve kusursuz bir etki yaratın.”

Tepesi Kabarık Örgü


http://www.kadinlikbilinci.com/resim...modelleri3.jpg

Rhys, Selena Gomez’in MTV Music Awards’da gururla gösterdiği sıra dışı ve elegan saç modeline bu ismi veriyor. Bu uzun saç şekli biraz emek istiyor ama çabanıza değiyor. Rhys, başlangıçta kuru saçlarınızı biraz pütürlü hale getirmek için kuru şampuan uygulamanızı söylüyor. Ardından, kafanızın tepesindeki saçları birkaç bigudiyle sarın. Geri kalanını tepeden bir at kuyruğu yaptıktan sonra üçe bölüp örün. Bigudileri çıkardıktan sonra saçlarınıza nazikçe krepe yapın. Bu kesimin yarısı alın, tepeye doğru tarayın ve yüksek at kuyruğuna sardıktan sonra firketelerle sağlamlaştırın. Tepedeki bölümün diğer yarısını alarak uçların tacın tepesinde dolanmasını sağlayacak şekilde firketelerle sıkılaştırın. Saç spreyiyle bitirin.

Yalın ve Aksesuarlarla Bezeli


http://www.kadinlikbilinci.com/resim...modelleri4.jpg

Photo courtesy of Nicholas Penna, Jr.


Boston’daki Salon Capri’nin sahibi Nicholas Penna Jr, parlak ve ışık saçan saçların yıldız olduğu bu yılda, iyi seçilmiş tek bir aksesuarla göz alıcı kısa saçlara kavuşabileceğinizi söylüyor. Bir tutam romantik dalgayı vintage bir broşla tutturun veya örgünün üzerine ışıltılı bir kolye ya da kurdele yerleştirin. Topuzunuza biraz parıltı katmak ister misiniz? Penna, gevşek kordonlu bir kolyeyi topuzun altında sabitledikten sonra topuzu yaparken lüleleri kolyenin tepesinde tutturmayı öneriyor. Göz kamaştırıcı bir ışıltı için kolyenin uçlarını sallandırın.

Ekstrem Yana Ayırma


http://www.kadinlikbilinci.com/resim...modelleri5.jpg

5 saniyeniz var mı? Öyleyse sonbaharın en çarpıcı saç modellerinden güçlü yana ayırmayı elde edebilirsiniz. Geleneksel yana ayırmadan biraz daha alçak olan bu model, kaşınızın kavisiyle aynı hizada oluyor. Üstelik uzun, kısa, düz veya kıvırcık saçlarda uygulanabiliyor. Emmy Rossum, kırmızı halı için bu saç modelini doğal makyajla eşleştirmekten hoşlanıyor. Deneyin! Tek ihtiyacınız olan kuyruklu tarak!


Şu Anki Saat: 02:37

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.