Forum Ortam

Forum Ortam (http://forumortam.com/index.php)
-   Kadın'a Dair (http://forumortam.com/forumdisplay.php?f=87)
-   -   İnce Görünmenin 7 Doğal Yolu (http://forumortam.com/showthread.php?t=81060)

buse 27.Mayıs.2016 22:56

İnce Görünmenin 7 Doğal Yolu
 
http://www.kadinlikbilinci.com/image...1419428313.jpg

İnce görünmek istiyorsanız ve bunun için doğal yollar arıyorsanız aşağıdaki öneriler hedefinize ulaşmanızda size faydalı olacaktır. İşte size ince görünmenin 7 doğal yolu:

1. Gün içindeki öğün sayınızı 5 yapın. Ana öğünler dahil günde 5 öğün yiyin. Fakat her öğünde normalde yediğinizden daha az yiyin. Zayıflamaya çalışan birçok insan öğün atlayarak kilo vermeye ve böylelikle ince görünmeye çalışır. Bu hatalı ve sağlıksız bir davranıştır. Çünkü öğün atlamak aslında kişinin bir sonraki öğünde daha fazla yemesine neden olur. 5 küçük öğün metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlar. Metabolizmanın hızlı çalışması fazla yağların daha çabuk yakılmasına ve fazla kiloların daha hızlı verilmesine imkan sağlar. Böylelikle diyette yapılacak bu değişiklikle daha ince bir görünüm hedefinize ulaşabilirsiniz.

2. Gün inde daha fazla su için. Su vücuttaki zararlı maddelerin dışarı atılmasına ve yağ yakılmasına yardımcı olur. Çünkü metabolizmayı hızlandırır. Gün içinde en az 8 su bardağı su için. Sıcak aylarda ve egzersiz ve spor gibi aktivitelerde bundan daha fazla su içebilirsiniz.

3. Dışarı çıktığınızda yanınızda biraz meyve bulundurun. Özellikle muz veya elma. Acıktığınız zaman bu sağlıklı atıştırmalıklardan yiyin. Bu eve gelene kadar sizi tok tutar.

4. Yemeklerinizi yavaş yiyin. Midenizi tam doldurmayın.

5. Tükettiğiniz porsiyon büyüklüklerine dikkat edin. Çok fazla yemeniz zayıflama ve dolayısıyla ince görünme hedefinize zarar verir. Daha küçük porsiyonlarla incelebilirsiniz.

6. Kola, hazır meyve suları, enerji içecekleri ve diğer şekerli içecekler çok fazla kalori almanız neden olur. Düşük kalorili sağlıklı içecekleri tercih edin. Böylelikle doğal yollarla incelebilirsiniz.

7. Patates cipsi, çikolata gibi atıştırmalıklar kilo almanıza neden olur. Bunları bazen az miktarlarda tüketebilirsiniz. Fakat mümkün olduğunca kaçınmaya çalışın. Doğal yollarla ve sağlıklı incelmek istiyorsanız genelde sağlıklı atıştırmalıklar tüketmelisiniz.


Şu Anki Saat: 01:38

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.