Forum Ortam

Forum Ortam (http://forumortam.com/index.php)
-   Hiçbir başlığa uymayan yazılar ! (http://forumortam.com/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Yeni İş Dünyasının Ankara’daki Kiralık Ofisleri İle Tanışın (http://forumortam.com/showthread.php?t=81414)

admin 27.Haziran.2018 22:00

Yeni İş Dünyasının Ankara’daki Kiralık Ofisleri İle Tanışın
 
Hazır ofis ile sizlere rahat, konforlu çalışma alanları sunuyoruz. Müşterilerinizin telefonlarını sekreterya hizmetimiz ile sizin firma isminiz ile karşılıyoruz. Kargo ve postalarınızı adınıza teslim alıp; sizlere teslim ediyoruz. Sanal ofishizmeti size prestijli bir adres sağlar. Sizler laptopunuz ile gelir masanıza oturur ve hemen işinize başlarsınız. En önemlisi yasal adres olarak bildirimde bulunarak şirketinizi açabilirsiniz. Böylece olabilecek en düşük maliyetle en şık ofislerde çalışma şansına sahip olabilirsiniz.
Bir işletmenin en önemli amacı düşük maliyet ile yüksek kar elde etmektir. Bu amaca hizmet eden ofislerimiz artık bir tık uzağınızdadır. Kiralık Ofis Ankara sitemizden bize ulaşabilir, ekonomik kiralık ofis seçeneklerimizi buradan görebilirsiniz.
Hemen bizlere ulaşın, işletmenize prestij katacak ofis hizmetimizden anında yararlanmaya başlayın. Aidat ve stopaj ödemeden hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Ayrıca bizden alacağınız faturayı da masraf gösterebileceksiniz. Hayallerinizi ertelemeyin. Fikriniz geldiyse hemen bize ulaşın. İşletmenizi yürütebileceğiniz en masrafsız en şık ofislerimiz ile tanışın. Hedefinize sadece bir tık kaldı.


Şu Anki Saat: 04:59

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.