Forum Ortam

Forum Ortam (http://forumortam.com/index.php)
-   El ve Ayak Bakımı (http://forumortam.com/forumdisplay.php?f=55)
-   -   Tırnakların Daha Hızlı Uzaması İçin (http://forumortam.com/showthread.php?t=80991)

buse 20.Mayıs.2016 23:05

Tırnakların Daha Hızlı Uzaması İçin
 
http://www.kadinlikbilinci.com/image...1388068083.jpg

Eğer tırnaklarınızın daha hızlı uzamasını istiyorsanız aşağıdaki yöntemler size yardımcı olacaktır. Bazı tekniklerin uygulanmasında tırnakların uzaması oldukça uzun sürebilir. Bu kadar beklemek istemiyorsanız aşağıdaki yöntemleri uygulamayı deneyin.

1. Her gece tırnak yatağınıza masaj yapın. Bu masaj tırnak gelişiminiz hızlandırmaya yardımcı olacaktır. Çünkü masajla o bölgedeki kan akımını uyarmış olursunuz. Kütiküllerinize masaj yaparken parmak uçlarınızı kullanın ve tırnak yatağınıza en az 2 dk süreyle masajı uygulayın.

2. Kalsiyum, demir, potasyum ve B vitaminleri yönünden zengin besinleri mutlaka yiyin. Bu besinlere süt ve süt ürünlerini, kuruyemişleri, yumurtayı, yeşil yapraklı sebzeleri, muzu ve balığı örnek olarak vermek mümkündür. Bu besinler tırnak gelişiminizi ve uzamasını hızlandırır.

3. Eğer yeterince vitamin ve mineral almadığınızı düşünüyorsanız tırnak gelişiminizi hızlandırmaya yardımcı olacak diyet desteklerinden alabilirsiniz.

4. Ellerinizi her zaman sıcak tutmaya çalışın. Bu ellerdeki kan akımını hızlandırır ve tırnak gelişimini ve uzamasını canlandırır.

5. Tırnaklarınıza haftalık olarak besleyici özelliği olan tırnak cilası kullanın.


Şu Anki Saat: 17:57

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.