Forum Ortam

Forum Ortam (http://forumortam.com/index.php)
-   Düğün Hazırlıkları Organizasyon (http://forumortam.com/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Balayı önerilerimize kulak verin (http://forumortam.com/showthread.php?t=80551)

buse 31.Mart.2016 21:20

Balayı önerilerimize kulak verin
 
Balayınızı nasıl geçireceğinize bir türlü karar veremiyorsanız önerilerimizi okuyun.

http://im.hthayat.com/2015/10/12/ver...57_620x413.jpg

Balayı, evliliğin unutulmaz anılarından biri. Ama unutmayın, aynı zamanda evliliğe hazırlık sürecinin yorgunluğunu ve stresini üzerinizden atmanız için de iyi bir fırsat.

Peki yıllar ilerlerken her hatırladığınızda hem size «İyi ki yapmışız» dedirtecek hem de gerçekten ruhunuzu dinlendirecek bir balayı nasıl yapılır?

Öncelikle yapmanız gereken, çift olarak ne istediğinize ve ne istemediğinize karar vermek. Hayalinizdeki sakin bir balayı mı, yoksa her şeye rağmen hareketli bir çiftsiniz ve biraz gezmek mi istiyorsunuz? İşte «Balayı nasıl geçer?» sorusunun cevabı burada gizli.

Eğer uyumak, uyanmak, lezzetli yemekler yemek ve birbirinize dokunmaktan başka bir şey yapmak istemiyorsanız, bütün ihtiyaçlarınızın karşılanacağı bir balayı oteli seçmeniz uygun olacaktır. Böylece hiçbir şey planlamak zorunda kalmaz, sadece ânın tadını çıkarırsınız. Fazla düşünmenize gerek yok ; temiz, bütçenize uygun bir otel bulun yeter.

Yeni yerler görmekte ısrarlıysanız otomobille uzun yola çıkmamanızda fayda var. Balayı için otomobille uzun yola çıkmak, yeni bir yorgunluk ve stres kaynağı yaratmak anlamına gelir. Bunun yerine gittiğiniz yerde otomobil ya da motosiklet kiralayabilirsiniz. Bir diğer seçenek ise küçük bir yerleşim biriminde konaklayarak yürüme mesafesinde keşiflere çıkmak olabilir. Hayat planlarınız balayı tatiline çıkmanıza izin vermiyorsa koşulları zorlamayın. Yeni evinizde yeni hayatınızın ilk günlerini sadece ikiniz, birbirinize sarılarak, bütün sorumluluklardan ve zorunluluklardan uzakta da geçirebilirsiniz. « Balayı nasıl olur ? » sorusunun tek bir cevabı yok. Unutmayın, balayı tatil değil, öncelikle huzurlu ve mutlu, yepyeni bir hayatın ilk günlerinin adı ve adımı demektir.





Şu Anki Saat: 00:31

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.