Forum Ortam

Forum Ortam (http://forumortam.com/index.php)
-   Düğün Hazırlıkları Organizasyon (http://forumortam.com/forumdisplay.php?f=81)
-   -   En güzel düğün davetiyeleri (http://forumortam.com/showthread.php?t=11667)

meltem 09.Aralık.2014 19:18

En güzel düğün davetiyeleri
 
Düğün davetiyesi seçmenin ne kadar zahmetli bir iş olduğunu biliyoruz. Sizlere biraz olsun yardım edebilmek için en beğendiğimiz davetiyeleri yayınlıyoruz


Herkesin zevkleri ve istekleri birbirinden farklı, bu yüzden de her düğün özel, her düğün başka. Kimseninkine benzemeyen içinize sinen bir düğün için tek yapmanız gereken kendiniz olmak. O özel gecenin yani düğününüzün ilk habercisini seçerken de yine isteklerinizi göz önünde bulundurun, işin içine biraz espri ya da romantiklik katmak ister misiniz?

Belki de hayalinizdeki davetiyeyi biz sizin için bulmuşuzdur.


Davetiyelere biraz göz attıktan sonra şimdi de aklınıza takılan sorulara geçelim.

Nasıl bir davetiye seçmeliyim?

İlk olarak davetiyenizin hangi tarzda olmasını istediğinize karar verin. Klasik, yaratıcı, esprili, çiçekli ya da üç boyutlu

Davetiyenizi hazır tasarımlardan seçebilir ya da yepyeni bir fikir ortaya atabilirsiniz. Davetiyenizi belirlediğiniz düğün konseptine uygun seçmek isabetli bir karar olacaktır. Örneğin düğün organizasyonunda masa süslemesinde kullanacağınız çiçeği davetiyenizde de tercih edebilirsiniz.

Davetiyeye ne yazmalıyım?

Seçtiğiniz davetiye konseptine göre romantik, klasik ya da esprili cümleler seçebilirsiniz. Kendi yazdığınız bir şiire yer verebilir ya da ikiniz için özel olan bir şarkının sözlerini tercih edebilirsiniz.

Davetiyeye düğünün ya da nikahın yapılacağı yerin adresini ve telefonunu yazmayı ihmal etmeyin. Böylece kimseye yer tarif etmek zorunda kalmayacağınız için hem kendinizin hem de davetlilerin işini kolaylaştırmış olursunuz.






Şu Anki Saat: 18:23

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.