Forum Ortam

Forum Ortam (http://forumortam.com/index.php)
-   Astroloji (http://forumortam.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Koç Burcu Yükselen Burçları (http://forumortam.com/showthread.php?t=81461)

meltem 13.Eylül.2018 19:50

Koç Burcu Yükselen Burçları
 
Yükselen Koç Burcunun yöneticisi Mars, pozitif, atak ve rekabeti seven bir kişiliğin doğmasına nedendir. Koç burcu ufukta yükselirken, genellikle taktik ve stratejik davranış biçimleri kişilikte görülmez. Ancak, diplomatik ve düşünceli davranışların haritadaki diğer ögelerin desteği ile öğrenilmesi mümkün olabilir. Mars direkt eylem ve yüksek enerji gezegenidir. Yükselen Burcu Koç olan kişi, yönetici gezegeni Mars’ın etkisiyle, karar verir vermez, fazla düşünmeden ve tereddüte yer vermeden hemen harekete geçmeyi tercih eden bir yapıya sahiptir. Düşünceleri fazla irdelenmeden, direkt eyleme geçmek en belirgin karakteristikler arasındadır.
Yükselen Burcu Koç olan kişiler, boşu boşuna zaman ve enerji harcamak istemezler. İstedikleri sonuçlara, hedeflere ulaşmaları uzun zaman alırsa, sabırsızlanır ve kolayca sıkılırlar. Bu özellik neticesinde, hemen yeni bir projeye başlamak, eldekini bir kenara bırakıvermek, tipik Yükselen Koç özelliklerindendir. Kendini aşmak isteği, yapabilirliklerini göstermek ve test etmek arzusu oldukça yoğundur. Fiziksel faaliyetler, özellikle bedensel sağlığın korunabilmesi için oldukça önemli bir gereksinimdir. Aksi halde, yoğun enerji birikimi stress ve tansiyon olarak tezahür edebilecektir.
Mars’ın etkisi altındaki Yükselen Koç insanları atletik bir yapıya ve yeteneğe sahiptirler. Rekabetçi yapı, fiziksel özellikler ile birleşerek, spora ve savaş sanatlarına çok yatkın bir insanın ortaya çıkmasına neden olmaktadır. Yükselen Burcu Koç olan kişilerin, dürtülerini kontrol etmeleri, daha planlı hareket etmeleri halinde, girdikleri ve başladıkları her işte ve konuda başarılı olmaları muhakkaktır. Bağımsızlık ve özgürlük önemli ihtiyaçları arasındadır. Açık sözlülük, kuvvetli refleksler ve hareketlilik de belirgin şekilde göze çarpan özellikler arasındadır. Koç burcunun ataklığı kimi zaman mental alanda kendini gösterecektir. Yükselen Burcu Koç olan birey, oldukça seri düşünebilen, çabuk karara varabilen ve parlak fikirler üretebilen bir insandır. İş dünyasındaki ve askerlikteki pek çok liderin Yükselen Burcu Koç’dur.


Şu Anki Saat: 12:08

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.