Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 30.Kasım.2014, 15:18   #1
buse
Senior Member
 
buse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 10.Kasım.2014
Mesajlar: 23,045
Standart Ceketler Çiçek Açtı

Modacıların bazen smokin, bazen de erkeksi kesimlerle sundukları ceketler, bu sezon en hanım hanımcık halleriyle karşımıza çıkıyor.

Ceketler kimi zaman smokin oldu, kimi zaman dantellere büründü, kimi zaman ise deri detaylarla çıktı karşımıza. Bir de unutmak istediğimiz modeller oldu. Daha çok iş hayatına ait bir parça olarak algıladığımız ceketler, günlük bir bluzla hafta sonu bile giyilir oldu.
Birçok koleksiyonda neon renkler yoğun bir şekilde kullanılmış. Elektrik maviden turuncuya kadar ne renk ararsanız bulabiliyorsunuz. Bu durumdan ceketler de payına düşeni alıyor. Ciddiyetin temsilcisi ceketler, renklerle günlük kullanıma daha uyumlu hale geliyor. 'Renkler bana göre değil' diyenlerdenseniz pastel tonlar size yardımcı olabilir. Pastel renklerin yeniden hayat bulduğu yaz sezonunda oldukça fazla seçenek sunuyor ceketler. Kumaşlar ise pamuklu alternatiflere sahip. Böylece daha esnek ve rahat bir giyim vadediyorlar.
Desenler şüphesiz yeni sezonun en çok hatırda kalacak yeniliği. Asimetrik desenler de, 50'lerin ruhunu canlandıran renkli baskılar koleksiyonları zenginleştiriyor. Özellikle blazer ceketler, desenli modelleri ile davetler için giyilmeye oldukça müsait. Kumaşlarda ise metalik detaylar öne çıkıyor. Çiçek desenler hayatımıza girdi ve çıkmaya da niyeti yok. Gömlekler ve bluzlarla başlayan ardından aksesuarları da esir alan akım, ceketlerle devam ediyor. Çiçeklerle dolu ceketler şimdiden vitrinlerde kendini göstermeye başladı. Modanın takip ettiği isimler ise onları çoktan hayatına soktu bile.
buse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla