Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 29.Mart.2021, 15:03   #1
admin
Senior Member
 
admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03.Mayıs.2014
Mesajlar: 5,511
Standart Turuncu ruj nasıl kullanılır?

Bu senenin en favori ruj renkleri turuncular, kiremitler ve mercanlar. Bu renkler öyle renkler ki insanı rezil de eder vezir de? O nedenle hem modaya uymak hem de bu ton rujları doğru kullanmak için yazımızı okumaya devam edin.



Cilt alt tonuna uygun renk seç

Turuncu bir ruj edinmek ve kullanmak istiyorsan ilk dikkat edeceğin şey cilt alt tonuna uygun olan rengi seçmek. Eğer sıcak bir cilt alt tonuna sahipsen sarı bazlı ya da kahveye yakın turuncuları, sıcak ve yakıcı olanları korkmadan kullanabilirsin. Soğuk alt tonlu olanlar ise tercihlerini daha çok şeftaliye kaçan, kırmızı ve mercanlardan yana kullanırlarsa pişman olmayacaklarını rahatça söyleyebiliriz.


Ten rengini dikkate al

Bunun yanında cildinizin rengi de tabi ki turuncu ruj kullanımında önemli bir belirleyici. Açık renkli ciltler o çok korkulan canlı turuncuları, portakal renklerini istedikleri gibi kullanabilirler. Buğday tenliler ise kendi dudaklarından birkaç ton koyu turuncularla çok mutlu olacaklardır bunun yanında parlak ve canlı turuncuları kullanmaktan kaçınmasınlar. Esmerlere gelirsek, Turuncu renk biraz risk gibi görünse de kırmızı ve kahve alt tonlu turuncular kullandıkları sürece dudakları harika görünecek.

Turuncu ruju kullanırken bunlara dikkat!

Öncelikle turuncu çok dikkat çekici bir renk olduğu için çok yoğun göz makyajından kaçınmanız gerekir. Zaten bahar da geliyor, öyle çok ağır makyajlara gerek yok. İncecik bir eyeliner, yoğun bir maskara ve çok hafif şeftali tonlarda bir allık ile hem ferah hem de harika görünmemeniz için hiçbir sebep yok. Herkesin kullanabileceği turuncu ruj bu sene çok trend, makyaj çantanızda mutlaka bir adet bulundurun.

2017 yazının en iyi 13 ruju

Dudak renginize daha fazla boyut kazandırmak için üst dudağınızı alt dudağınıza göre biraz daha koyu tonda kullanabilirsiniz. Üst dudakta kırmızı alt dudakta pembe gibi.


Beyaz bir kalemle çevrelenen dudaklara kıpkırmızı ruj sürerek odak noktayı dudaklar haline getirebilirsiniz.


Makyajda doğal görünüm için uçuk pembe ruj tercih edebilirsiniz.


Toprak renkleriyle dumalı göz makyajı yapılan gözlere koyu renk likit ruj kullanılabilir.


Hafif göz makyajıyla birlikte uygulanan neon renk dudaklar.


Süper mat kırmızı rujlar bu sezonun en çarpıcı detaylarından.


Gül tonlarındaki mat ruju aynı tonlardaki krem rujla üzerinden geçerek daha parlak görünüm elde edebilirsiniz.


Bronz tende parıldayan dudaklar için yaz aylarında kullanabileceğiniz turuncu ruj.


Romantik bir hava için gül kurusu dudaklar.


Fresh ve sağlıklı görünüm için sadece parlatıcı kullanabilirsiniz.
admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla