Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 14.Ocak.2020, 17:22   #1
admin
Senior Member
 
admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03.Mayıs.2014
Mesajlar: 5,511
Standart Elle 2018 yılbaşı koleksiyonu

Elle 2018 yılbaşı koleksiyonu ile yeni yılı ışıl ışıl karşılamak isteyenlere hitap ediyor.

Yeni yıla sayılı günler kala rahatlık ve şıklık ikilisinden vazgeçmeyen kadınlara iddialı seçenekler sunan ELLE,parti ve davetlerin de gözdesi olacak. Eğer yeni yıla şık bir davet ile girecekseniz, zarafetinizi ortaya çıkaracak elbisenizi yüksek topuklu stilettolar ile tamamlayabilirsiniz. ELLE’in koleksiyonunda yer alan incili, kadife, rugan, gold, glitter ve piton stilettolar yeni yıla iddialı bir giriş yapıyor.




Tercihiniz arkadaşlarınız ile sıcak ve samimi bir ev partisinden yana ise deri eteğiniz ile kombinleyebileceğiniz ELLE’in kış koleksiyonunun gözdesi streç çizmeler tam size göre…




Yılbaşını dışarıda geçirmek isteyen party kızları ise mini elbise ve chelsea botlara bayılacaklar! Asi ruhların vazgeçilmezi deri pantolona eşlik eden pırıltılı postallar, sokak partilerinin vazgeçilmezi sıcacık kürk detaylı ayakkabılar ve seksi detaylardan hoşlanan kadınların vazgeçilmezi kırmızılar ELLE’in yeni yıl koleksiyonunda keşfedilmeyi bekliyor!




Kadın koleksiyonu kadar erkekler için de birçok seçenek sunan ELLE’de rugan ayakkabılar, deri ve süet botlar, renk kombinasyonları ile iddialı bir görünüm kazanan loafer’lar, trendi postallar, zımba ve toka detaylı spor ayakkabılar erkeklerin kalbini çalmaya hazır!




İddialı yeni yıl koleksiyonunun yanı sıra, sevdikleriniz için de çantadan ayakkabıya sayısız hediye seçeneği bulabileceğiniz ELLE mağazalarının yanı sıra alışverişlerinizi Elleshoes.com adresinden de yaoabilir, bir tık ile yeni yıl alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.




</strong>




<strong>





<strong></strong>
admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla