Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 14.Ocak.2020, 17:20   #1
admin
Senior Member
 
admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03.Mayıs.2014
Mesajlar: 5,511
Standart Kim Kardashian tüm gece ağlamış!

Kim Kardashian 2013 te ilk kez katıldığı Met Gala sonrası tüm gece ağladığını itiraf etti.


Eda Özdemir - PembeNar Özel

Kim Kardashian geçtiğimiz gün verdiği röportajda 2013 te ilk kez katıldığı Met Gala sonrası eve ağlayarak döndüğünü itiraf etti.

2013 te ilk çocuğu North a hamile olduğu sırada ilk defa katıldığı Met Gala sonrası görüntüsüne gelen eleştiriler yüzünden kendini çok kötü hissettiğini ve tüm gece ağladığını söyledi.

Hamileliğimin son dönemlerindeydim ve oldukça kilo almıştım. Aslında Met Gala ya davetli bile değildim. Geceye Kanye nin yanında artı bir yazılan misafiri olarak katıldım. Büyük ihtimalle o dönemler kimse beni o galada görmek istemiyordu bile. Kanye ve Riccardo Tisci (tasarımcı) elbisemi çok beğendiklerini söyledi. Ben de çok mutlu olmuştum. Ancak daha sonra gelen yorumlar yüzünden tüm gece ağladım. Ashley-Mary Kate Olsen ikizleri elbisemi çok beğendiklerini söylediğinde başka hiçbir şey umrumda olmadı. diye konuştu.

Givenchy tasarımcısı Riccardo Tisci elbiseyi ilk önce siyah olarak tasarlamış ancak hamile kadınlara çiçek verilmesinden ilham alarak elbiseyi tamamen çiçeklerden kaplı bir kumaş ile değiştirmiş.
admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla