Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 23.Eylül.2018, 21:29   #1
meltem
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 13.Kasım.2014
Mesajlar: 7,890
Standart Akrep Burcu Yükselen Burçları





Akrep Yükselen, derin, gizemleri olan ve kararlılık sahibi bir kişilik yaratır. Ufukta yükselen Akrep, manyetik, gizemli, karizmatik ve sıradışı bir kişiliğin ortaya çıkmasında önemli role sahiptir. Akreple sembolize edilen bu burç, kendini korumayı, zayıf yanlarını saklamayı ve zamanı gelince harekete geçmeyi önemser. Sabır ve dayanıklılık en belirgin özellikleri olan Yükselen Akrep, çok zor şartlara ve ağır baskılara dayanabilme yeteneğini de kazandırır.
Yükselen Akrep insanları oldukça güçlü ve kararlı bir kişilik sergiler. Bu kişilerin ne düşündüklerini anlamak oldukça zordur. Gizli derinlerinde muhakkak kendilerine sakladıkları bir sırları ve planları vardır. Genellikle bu nedenle, Yükselen Akrep insanları, yanlış anlaşılırlar ve kendilerini ifade etmekte zorlanırlar. Kuvvetli bir irade ve kontrol mekanizmasına sahip olan Yükselen Akrep insanı, pek çok durumda soğukkanlılığını da korumayı becerir. Su elementinden olan Akrep, aslında son derece duygusaldır. Ancak Sabit niteliğin etkisiyle bu duygusallık mükemmel şekilde kontrol altına alınmıştır.
Sistemin en küçük fakat çekim gücü en yüksek gezegenlerinden Pluto tarafından yönetilen Yükselen Akrep burcu insanları da, dışarıdan farkedilmesi kolay olmayan, son derece kuvvetli rezervlere sahiptir. Yükselen Akrep insanı, çok zor durumlardan, travmalardan sonra bile, kendini yenilemeyi ve hayata dönmeyi becerir.
Kıskançlık ve sahip olmacı tavırlar, Yükselen Akrep’in insan ilişkilerindeki en önemli özelliğidir. Yoğun duygularla yaşayan Yükselen Akrep, sevdiği insanı asla paylaşmak istemez. Bedensel hazlara ve cinselliğe de oldukça düşkündür. Tutkular ve ihtiraslar kimi zaman sevgiye ve aşka esir olabilmesine de neden olabilir.
Yükselen Akrep’in diğer bir özelliği de şüpheciliği ve kolay kolay ikna olamayışıdır. Güven eksikliği ve kendini tam anlamıyla açamamak, insan ilişkilerinde problemler yaşamasının en önemli nedenidir. Yükselen Akrep insanı, siyah-beyaz görmeye yatkın olmasına rağmen, değerlendirmelerinde de oldukça tutarlıdır.
meltem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla