Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 19.Eylül.2018, 20:00   #1
meltem
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 13.Kasım.2014
Mesajlar: 7,890
Standart Aslan Burcu Yükselen Burçları





Ufukta yükselen Aslan burcu, bonkörlük, sıcakkanlılık ve güç gibi özelliklerin kişiliğe ve davranış biçimine hakim olmasına neden olur. Kraliyet burcu olan Aslan, ufuktayken, bireyin davranışlarına asalet ve kontrollü olabilme yeteneği katar. Yükselen burcu Aslan olanlar, her şey yolunda giderken, açık olmayı seven, aktif ve etrafına ışık saçan bir kişilik sergilerler. Dışadönüklük, kendinden emin davranışlar, koruyuculuk, Yükselen Aslan’ın aranılan, sevilen ve saygı duyulan bir insan olmasında rol oynayan en önde gelen özellikleridir.
Güç ve idare etme tutkusu, Yükselen Aslan’ın hiç gerek yokken bile, dominant bir kişilik sergilemesinde etkendir. Kendini aşmak isteği, saygı ve itibar görmek arzusu ve kendi yapabilirliklerinden tekrar tekrar emin olmak tutkusu, bu tür davranışların ortaya çıkmasında önemli bir role sahiptir.
Yükselen Aslan yoğun bir özgüvene sahip olmasına rağmen, kolayca negatif bir ruh hali içine de girebilir. Kendisinin her zaman en iyiye ve güzele layık olduğunu düşünen Yükselen Aslan insanları, umutsuz ve çaresiz kalmaktan nefret ederek, kendi içlerine kapanmayı tercih ederler.
Güneş tarafından yönetilen Yükselen Aslan burcu, etrafındaki insanların hayatına vazgeçilmez bir enerji kaynağı olarak nüfuz etmeyi sever. Ateş elementinden olan Aslan, sıcak ve samimi, sevgiye düşkün bir yapıdadır. Sadakat ve vefa en önemli pozitif özellikleri arasındadır. Zaman zaman abartmaya, aşırı uçlarda dolaşmaya ve blöf de yapmaya eğilimli olması söz konusudur.
Kendisi için yapılan hiç bir şeyi gözardı etmeyen Yükselen Aslan insanı, gururunu korumak adına, zayıflıklarını saklamayı tercih eder. Yapılan iyiliklerin karşılığını fazlasıyla vermeyi, kendisi için temel bir gereksinim olarak kabul eder. Babalık duygusu ile de özdeşleştirilen Aslan burcu, ufukta yükseldiği zaman, yaratıcılık, sanata karşı yetenek gibi çok olumlu özelliklerin de kişilikte görülmesine nedendir. Yükselen Aslan insanları, dikkat çekici şekilde giyinmeyi ve farkedilmeyi isterler.
meltem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla