Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 25.Mart.2017, 20:06   #1
buse
Senior Member
 
buse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 10.Kasım.2014
Mesajlar: 23,045
Standart Miracle Losyon Nedir ve Miracle Losyon Yapımı

Miracle losyon; bir takım ilaçlar ile hazırlanan erkek tipi saç dökülmesini topikal olarak dht hormonunu baskılayarak engelleyen bir losyondur. Son iki yıldır bir çok kişi ve ekşi sözlük yazarlar tarafından kullanılan bu losyon erkek tipi saç dökülmesini durdurmanın yanı sıra yeni saç çıkışını sağlamaktadır.
Miracle losyon dışarıda herhangi bir eczanede ya da süpermarkette satışı yoktur. Eğer bu losyonu kullanmak niyetindeyseniz bunu kendiniz hazırlamanız gerekmekte.
Peki bu miracle losyon nasıl hazırlanır, hangi ilaçlardan oluşur ve bu ilaçlar gerçekte hangi tedaviler için kullanılır sizlere bunları sade bir ifade ile anlatmaya çalısacağız.
Miracle Losyon İçeriği Nelerden Oluşur?
Miracle losyonu hazırlamak için öncelikle eczanemizden 1 Kutu Diane 35, 2 Kutu Aldactone 100mg ve 1 adet Dekort ampul almamız gerekmektedir. Sonrasında ise bu hapları ve ampulu homojen olarak eritebileceğimiz 1 adet Elseve Arginin direnç spreyi. Tüm malzemelerimiz bunlardan ibarettir.
Diane 35 nedir, hangi tedaviler için kullanılır?
Diane 35 aslında kadınların kullandığı bir doğum kontrol hapıdır. Losyondaki görevi ise erkeklik hormonunun sargıladığını ve saçların dökülmesine yol açan negatif etkiyi azaltmak.
Aldactone 100 mg nedir, hangi tedaviler için kullanılır?
Aldactone 100 mg spironolakton içeren, tansiyon düşürmede etkili bir haptır. Miracle losyondaki görevi ise dht hormonu baskılayıp erkek tipi saç dökülmenin önüne geçmek.
Dekort Ampul nedir, hangi tedaviler için kullanılır?
Dekort ampule aslında bir çoğumuz aşinayizdır. Bir çok alerjik vakada kullanılan bir ampuldür. Miracle losyondaki görevi ise saç derimizde oluşan alerjileri karşı etkili olması ve buna bağlı saç dökülmesini engellmesi.
Elseve Arginin Direnç Sprey nedir?
Bir çok kadının saç bakım ürünü olarak kullandığı bu spreyi biz yukarıdaki hapları ve dekort ampulu homojen olarak eritmede kullanacağız.
Miracle Losyon Nasıl Hazırlanır?
1 Kutu Diane 35
2 Kutu Aldactone 100mg
1 adet Dekort ampul
Tüm bunları satın aldığımız Elseve Arginin Direnç Spreyin içine atarak yaklaşık olarak 1 gün bekletiyoruz. 1 günün sonunda tüm bu karışımı bir tülbent yardımı ile süzüp dilerseniz tekrar Elseve Arginin Direnç Spreyinin içine koyarak miracle losyonumuzu hazırlamış bulunuyoruz.
Miracle Losyonu bulan kişi losyonu günde sabah ve akşam olmak üzere dökülme problemi yasadığımız bölgelere 4-5 fış olarak kullanmanızı öneriyor.
buse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla