Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 24.Mart.2017, 19:58   #1
buse
Senior Member
 
buse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 10.Kasım.2014
Mesajlar: 23,045
Standart Diş Ağrısı Nasıl Geçer ve Tedavisi Nedir

Günümde birçok insanın en büyük sorunlarından biri haline gelen diş ağrısı dayanılmaz bir ağrı olmakla birlikte dişi ağrıyan kişilere yemek bile yediremez hale gelebiliyor.

Bununla ilgili doktorların açıklamasında genellikle ağrı kesici, ılık su, gargara gibi şeyler yer almaktadır.
Diş ağrısını oluştuğunda hemen tedavi edilmesi gerektiği için birkaç bitkisel yöntem araştırmalar sonucu uzmanlar tarafından şu şekilde açıklanmıştır.
Sarımsak veya maydanoz tüketimi: Doktorlar maydanoz ve sarımsağın ağrı kesici özelliğinin yüksek olduğunu söyleyerek ezildikden sonra ağrıyan bölgeye sürülüp bir süre bekledikten sonra ciddi bir ölçüde fayda göreceğinizi öne söylemektedirler.

Sirke kullanımı:
Halk arasında da bilinen sirkenin ağrı kesici özelliği diş ağrısında da gayet uygun olarak kullanılabilecek bir yöntemdir.
Karanfil: Herkes hayatı boyunca mutlaka kafanfil atmıştır ağzına ve sürekli aynı yerde tuttuğunda o bölgenin uyuştuğunu hissetmiştir. İşte karanfil de bu noktada sizin işinize çok yarayabilir. Ağrıyan bölgede karanfilin bekletilmesi sonucu o bölge uyuşur ve sizde rahatlayabilirsiniz ayrıca ağzınıza da ferahlık ve güzel bir koku kazandıracağı için güzel bir yöntem olarak görülmüştür.
buse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla