Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 23.Mart.2017, 19:19   #1
buse
Senior Member
 
buse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 10.Kasım.2014
Mesajlar: 23,045
Standart Çikolata Alerjisine Ne İyi Gelir

Çikolata mutluluk hormonunun salgılanmasını sağlar. Ancak bazı kişiler ne kadar severse sevsin bu konu ile ilgili olarak belirli sorunlara neden olacaktır.

Alerjik rahatsızlıklar bunlar arasında kendini göstermektedir. Çikolata alerjisine ne iyi gelir sorusu ise genellikle bu hastalığa sahip olan kişiler tarafından merak edilmektedir. Ancak alerjik rahatsızlıklara iyi gelen bitkiler mevcut bulunmaktadır.
Çikolata alerjisine ne iyi gelir, yeterli ölçülerde C vitaminlerinin alınması bu noktada önleyici bir etken olacaktır. Çikolataya karşı alerjisi olan kişilerde belirtiler ise genellikle vücutta kaşıntı, mide bulantısı, ishal gibi etkileri ortaya çıkacaktır. Herhangi bir şekilde ortaya çıkan yanma veya karında şişkinlikte bunun belirtileri arasında yer almaktadır.



Çikolata alerjisine ne iyi gelir, öncelikli olarak çikolatan uzak durulması gerekecektir. Kimyasal madde içeren hazır yiyeceklerde genel olarak bırakılmalıdır. Bunlar alerjiyi tetikleyen bir etken olmaktadır. Çikolata alerjisi için stres altında olmakta önemli bir etkendir. Bu alerjik rahatsızlıkları tetikleyen önemli bir nokta oluşturmaktadır. Eğer önlenmezse, kalp ve damar hastalığı gibi ciddî bir rahatsızlığa neden olacaktır.
buse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla