Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 14.Ocak.2015, 01:01   #1
buse
Senior Member
 
buse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 10.Kasım.2014
Mesajlar: 23,045
Standart 8. Contemporary İstanbul bugün başlıyor

Türkiye'nin en kapsamlı uluslararası çağdaş sanat fuarı Contemporary Istanbul, bu akşam gerçekleşecek büyük bir kokteyl ile kapılarını açıyor.




Türkiye'nin en kapsamlı uluslararası çağdaş sanat fuarı Contemporary Istanbul, bu akşam gerçekleşecek büyük bir kokteyl ile kapılarını açıyor. Fuar, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı ile İstanbul Kongre Merkezi'nde 10 Kasım 2013 tarihine kadar ziyaret edilebilir.

Bu yıl 650 sanatçı, 3000 eser, 21 ülkeden 92 çağdaş sanat galerisi ile beraber 70 binden fazla ziyaretçi ağırlaması beklenen 8. Contemporary Istanbul’da sergilenen eserlerin yarısı Balkanlar, Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz bölgelerinden; diğer yarısı ise Avrupa ve Amerika kıtasından seçki halinde sanatseverlere sunulacak.

Contemporary Istanbul’un 8. yılında en büyük yeniliği ise Plug-in Istanbul Yeni Medya Fuarı.

Video, yeni medya ve genel anlamda dijital sanatın bütün tarzlarına adanmış Plug-in Istanbul; ses ve ışık enstalasyonları, etkileşimli ve jeneratif sanat işleri, iç mekan mapping projeleri ve robotik tasarımlar bin metrekarelik bir alanda buluşturuyor.

Contemporary Istanbul, fuar boyunca güncel sanatın uluslararası fikir liderlerini konferans ve konuşmalarla bir araya getiren çağdaş sanatın CI Dialogues Konferans Serisi ile beraber özel davetler, açılışlar, açılış ve kapanış partileri gibi yan etkinlikleri de sanatseverler ile buluşturmaya devam edecek.

8. Contemporary Istanbul
Yer: İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, İstanbul Kongre Merkezi
buse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla