Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 14.Ocak.2015, 00:37   #1
buse
Senior Member
 
buse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 10.Kasım.2014
Mesajlar: 23,045
Standart "Akaretler Art & Design Day 3" 26 Mayıs'ta!

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan "Akaretler Art & Design Day 3" 26 Mayıs 2012 Cumartesi günü 16:00-22:00 saatleri arasında sanatseverlere keyifli bir gün yaşatacak.




Bir kültür başkentine yakışır havası, rahatlığı ve barındırdığı renkleriyle Akaretler Sıraevler, birbirinden farklı ve göz alıcı sanat galerileri ve tasarım mağazalarıyla bütünleşen atmosferini, 26 Mayıs Cumartesi 16.00 ile 22.00 saatleri arasında birbirinden keyifli sergiler ve özel etkinliklerle "Akaretler Art&Design Day 3"te sanatseverler ile buluşturuyor.

Kendinizi sanat ve tasarıma adayabileceğiniz "Akaretler Art & Design Day 3" te, Rampa’da Nevin Aladağ’ın Türkiye’de görülmemiş işlerini biraraya getirecek olan ve sanatçının ülkemizde açtığı en kapsamlı sergisini görebilirsiniz.



Sanat ve tasarıma özel bu günde, Art On’da Sencer Vardarman’ın "Sanal Haberler/Virtuel News" adlı sergisini gezebilir ve sadece bu güne özel olarak saat 17.00’de rehberli sergi turuna katılabilirsiniz.

Artlimits’te ise tüm gün boyunca "Gerçeküstü ve Matematik’in Buluşması"nda Michael Vincet Manalo ile gerçeküstü hikayeler ve Tatiana Plakhova'dan kompleks grafiklerle sanat ve tasarıma doyabilirsiniz.

Akaretler Art&Design Day 3'te ayrıca Autoban Galeri'de yeni ürün lansmanı gerçekleştirilecek ve Derin Design’da 2012 koleksiyonunu tanıtılacak. Tasarım dünyasının kalbinden en son yenilikleri görmek için bu ürün lansmanlarına katılabilirsiniz.

buse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla