Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 11.Ocak.2015, 19:21   #1
buse
Senior Member
 
buse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 10.Kasım.2014
Mesajlar: 23,045
Standart Kocan Kadar Konuş film oldu

Şebnem Burcuoğlu'nun Kocan Kadar Konuş adlı kitabı 2014 yılında, uzun süre en çok satan kitaplarda birinciliği elden bırakmamıştı. Aynı isimli kitaptan uyarlanan Kocan Kadar Konuş filmi, 20 Mart'ta vizyonda olacak.



BKM, 2015 sezonunun iddialı komedilerinden birinin daha çekimlerine başladı! Şebnem Burcuoğlu’nun son dönemin çok satan aynı isimdeki kitabından beyazperdeye uyarlanan "Kocan Kadar Konuş", tipik bir Türk ailesinin ve bir Türk kızının eğlenceli macerasını Kıvanç Baruönü yönetmenliğinde beyazperdeye taşıyor!


Filmin başrollerindeki Efsun ve Sinan karakterlerini Ezgi Mola ve Murat Yıldırım canlandırırken; onlara televizyon, tiyatro ve sinema dünyasının en ünlü ve duayen isimleri eşlik ediyor! Nevra Serezli, Gülenay Kalkan, Ebru Cündübeyoğlu, Begüm Öner, Eda Ece, Gül Arıcı, Muhammet Uzuner, İsmail İncekara, Cem Kılıç, Enis Arıkan, Bora Akkaş, Romina Özipekçi ve Şebnem Sönmez, koca bulup evlendirmek istedikleri "Efsun"un macerasındaki birbirinden renkli aile üyelerini ve komşularını oynuyorlar. “Kocan Kadar Konuş” 20 Mart’ta vizyonda olacak.
buse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla